Embassat.

L’Embassa’t, festival de música independent del Vallès, se celebra anualment des de 2009 a Sabadell, esdevenint en els darrers anys un punt de trobada imprescindible pels amants del pop-rock, la música urbana i l’electrònica en directe. El cartell presenta una acurada selecció musical que representa el bo i millor de cadascuna de les escenes, convertint-se en una parada obligatòria per molts artistes dins del circuit català de festivals.

L’edició del 2022 tindrà lloc els propers 19, 20 i 21 de maig al Parc Catalunya, un espai a l’aire lliure al centre de la ciutat on tots els assistents podran gaudir de les actuacions dins d’un entorn natural amb les màximes garanties de seguretat.

DIA:
19 – 21 de maig de 2022
OBERTURA DE PORTES:
Dijous: 19:30h
Divendres: 18:45h
Dissabte: 17:45h
Diumenge: 17:00h
LLOC:
Parc Catalunya
DIRECCIÓ:
Carrer Prat de la Riba, 104
08206 Sabadell, Barcelona
TRANSPORT:
Tren: R4, S2
Bus: B2, E1, L5, L55

FAQS

Cada pas que fem com a festival no hagués estat possible sense el suport de tots vosaltres, aquelles empreses que des de fa temps confien amb el nostre projecte, la nostra missió i la nostra manera de fer. I justament és la manera de fer de vosaltres el que ens fa treballar a gust de manera conjunta. Gràcies per ser hi en tot moment.

Organitza:

Partner tècnic:

Amb la col·laboració de:

Patrocinador principal:

Amb el patrocini de:

Amb el suport de: